Kattavat kiinteistöpalvelut taloyhtiöille Etelä-Helsingissä

Ota yhteyttä

Kiinteistöpalvelu Rajala hoitaa kiinteistönhuoltopalvelut laidasta laitaan – aina ovien avauksista talonmiehen hommiin. Palvelemme Etelä-Helsingin alueella, aina kantakaupungista Eiraan ja Punavuoreen.

 

Palveluihimme kuuluvat perinteiset talonmiehen työt huolto- ja kunnostustöineen. Hoidamme lisäksi lumityöt talvikuukausina. Olemme taloyhtiösi luotettava kumppani ja pidämme huolen siitä, että arki sujuu.

 

Jos vesivahinko yllättää tai avaimet jäivät kotiin, ei hätää – palvelemme erilaisissa hätätapauksissa 24/7. Tutustu tällä sivulla ovien avauksien sekä muiden palveluidemme hintoihin sekä palveluaikoihimme.

Ovien avaukset taloyhtiöissä 

Hoidamme ovien avaukset taloyhtiöissä Etelä-Helsingin seudulla.

 

Hinnastomme ovien avauksissa on seuraava:

 

Arkisin:

Kello 8.00–16.00, 30,00 €

Kello 16.00–21.00, 50,00 €

Kello 21.00–07.00, 60,00 €

 

Viikonloppu ja pyhäpäivät:

60,00 €

 

Ota yhteyttä – palvelemme ripeästi ja luotettavasti kaikenlaisissa kiinteistöjen ongelmatilanteissa.

Joustava ja ripeä palvelu 

Normaali työaikamme on arkisin kello 8.00–16.00, mutta palvelemme tarpeen mukaan myös muina aikoina päivystys- ja ongelmatilanteissa. Hoidamme palveluaikojen ulkopuolella ovien avaukset (lisämaksusta, hinnasto ohessa) sekä tietenkin erilaiset kiireelliset päivystystyöt, kuten vesivahingot.

 

Saat meihin nopeimmin yhteyden puhelimitse. Päivystyspuhelimemme 050 559 1000 palvelee vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä.

Jos kyseessä on kiireettömämpi asia, kuten vika- tai muuttoilmoitus, voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Palaamme asiaan viipymättä ja hoidamme asian ripeästi. Tiimimme on palveluksessasi kaikissa taloyhtiöön liittyvissä arjen ongelmissa.